Politie pakt twee verdachten van auto-inbraak

woensdag 1 november 2017

Culemborg - De politie heeft dankzij een alerte burger in de nacht van dinsdag op woensdag, twee mannen kunnen aanhouden. Dit waren een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige inwoner van Den Bosch. Zij worden verdacht van inbraak in één of meerdere auto’s.

De melder had gezien dat er twee personen zich verdacht ophielden bij een auto die geparkeerd stond op de Perrenotlaan in Culemborg. Opeens vertrokken zij in hun auto. Omdat het type auto en een kenteken waren genoteerd kon naar de verdachte auto worden uitgekeken. Op de rotonde van de N320 ter hoogte van Beusichem zagen agenten de bewuste auto rijden. De auto werd gesommeerd te stoppen. De personalia van de twee inzittenden werden gecontroleerd en daaruit kwam naar voren dat zij bekend waren met het plegen van autoinbraken.

Het duo werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tiel. Bij hun fouillering werden diverse goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Op de plek waar het duo was gezien door de melder was van één auto de ruit ingeslagen. Mogelijk zijn er nog meer slachtoffers. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Ook getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2017505139  (fdv) 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond