Man in bestelbusje overvallen

maandag 9 maart 2009

Zondagavond omstreeks 21.30 uur is een 20-jarige man uit Tiel op de Laan van Westroijen in Tiel, ter hoogte van de Hennepe, overvallen door drie mannen.
De Tielenaar werd door een rode Ford Mondeo afgesneden en klemgereden op de Laan van Westroijen. De man uit Tiel had even daarvoor getankt bij een tankstation nabij een hotel langs de A15. De Tielenaar had wel gezien dat de Ford op het terrein stond met drie personen erin en dat hij bij het wegrijden werd gevolgd. De 20-jarige Tielenaar heeft uiteindelijk onder bedreiging van een steekwapen zijn portemonnee en pincode afgegeven. Het slachtoffer spoot met rode verfspray n van de daders in het gezicht. De drie daders zijn na de beroving in een rode Ford Mondeo zonder kentekenplaat over de Rijksweg A15 richting Echteld gevlucht. De politie heeft kort na de overval een SMS-Alert verzonden. Dit leverde enkele tips op. Omdat de overval zeker enkele minuten heeft geduurd is de kans groot dat passanten wat hebben gezien. De signalementen luiden als volgt: Dader 1 (de bestuurder van de auto en degene die met het steekwapen dreigde): Getinte man Tussen de 20 en 25 jaar oud Normaal stevig postuur Ongeveer 1.75 lang Zwart kroeshaar Rond gezicht, baard van enkele dagen en snor Droeg een zwart leren jas met witte bontvoering Droeg een glimmende zwarte joggingbroek Dader 2 (zat naast de bestuurder) Getinte man Tussen de 20 en 25 jaar oud Corpulent/vadsig postuur Ongeveer 1.85 lang Zwart kroeshaar Ovaal gezicht Specifiek geschoren met doorlopende bakkebaarden Droeg ook een zwart leren jas Een zwarte joggingbroek Dader 3 (zat achter in de Ford) Getinte man Tussen de 20 en 25 jaar oud Corpulent/vadsig/stevig postuur Ongeveer 1.88 lang Zwart kroeshaar Gladgeschoren Droeg een zwarte jas (driekwart model) met opvallend witte ritssluiting en daaraan vast een muts met witte voering Een zwarte joggingbroek Getuigenoproep De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meldt dit dan bij de politie van de districtsrecherche van Tiel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond