Getuigenoproep mishandeling

vrijdag 3 oktober 2014

Wijk bij Duurstede - Donderdagavond 24 juli is een 14-jarig meisje aan de Steenstraat en op het Walplantsoen mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond die avond rond 20.15 uur met bekenden vooreen supermarkt op de Steenstraat. Zij zag dat er twee meisjes aan kwamen lopen.Daarachter liepen een vrouw en een man met een klein kind op zijn armen. En vande twee meisjes riep iets tegen het slachtoffer en haar vriendinnen waarna eenwoordenwisseling ontstond. De vrouw van het gezelschap liep naar het slachtoffertoe en kneep direct daarna haar keel dicht.Nadat het slachtoffer was bekomen van de mishandeling, ging zemet haar vriendinnen naar de kermis aan het Walplantsoen. Al gauw kwam hetslachtoffer haar belaagster weer tegen. De vrouw en haar dochter duwden ensloegen het 14-jarig meisje meerdere malen in het gezicht. Het slachtoffervluchtte weg en alarmeerde de politie.

De politie vraagt getuigen van de ernstige mishandelingen zichte melden via tel: 0900-8844. Anoniem kunnen mensen hun tip doorgeven aan M:0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond