Twee jongens aangehouden op verdenking van inbraak

donderdag 23 juli 2015

Tiel - De politie heeft woensdagnacht rond 03.30 uur twee 17-jarige jongens uit Tiel aangehouden. De jongens worden verdacht van inbraak in een woning aan het Molenstraatje.

Na een melding dat er zich enkele jongens verdacht ophielden bijeen woning aan het Molenstraatje zag een eenheid van de politie twee jongens uitde voortuin van de woning lopen. Toen de jongens de politieagenten zagen,sloegen ze op de vlucht. De agenten zetten de achtervolging in.

Beide jongens renden in een andere richting weg. Een agent stapte uit depolitieauto en ging te voet verder. Hij wist n van de verdachten staande tehouden bij Voor de Kijkuit. Even later kon de andere jongen aangehouden wordenop het Burg. Hasselmanplein.

Bij inspectie van de woning aan het Molenstraatje bleek de ruitin de voordeur ingegooid te zijn en lagen er allerlei spullen in de voortuin.Vermoedelijk waren deze afkomstig uit de woning. Op de vluchtroute vond depolitie nog meer spullen.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

2015359658

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond