Politie onderzoekt autobranden; getuigen gezocht!

donderdag 17 augustus 2017

Culemborg - De politie is een onderzoek gestart naar een serie autobranden in de nacht van donderdag 17 augustus rond 02.00 uur. Binnen een kwartier werden in de omgeving van de Martin Luther Kinglaan in Culemborg op vijf verschillende plekken auto's in de brand gestoken; zeker zeven auto's werden daarbij beschadigd. Een verband ligt voor de hand, maar politie-onderzoek moet meer licht werpen op deze zaak. De politie neemt dit hoog op, maar heeft de hulp nodig van het publiek.

Direct na de meldingen is de politie een onderzoek gestart; een speciaal team (dat al langer bestond) houdt zich hiermee bezig. Direct na de meldingen werd -in samenwerking met eenheden uit Midden-Nederland en de Landelijke Eenheid- iedereen die de wijk inging of verliet, gecontroleerd. Dit heeft echter niet geleid tot aanhoudingen. 

We nemen deze zaak hoog op, zeker ook omdat er eerder auto's zijn uitgebrand in Culemborg. We weten niet of er een verband is met deze delicten, maar dit moet natuurlijk stoppen. We rekenen er op dat iedereen die iets weet met ons belt op 0900-8844.

Als men anoniem wil blijven, dan kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Als u mensen zich verdacht ziet gedragen, aarzel niet en bel 112.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond