Getuigen gezocht van poging plofkraak

maandag 1 april 2013

Wijk bij Duurstede - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot plofkraak, die plaatsvond in de nacht van zondag 31 maart op maandag 1 april.

Rond 04.35 uur kreeg de politie een inbraakmelding bij een bank aan deSteenstraat. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat het ging om een pogingtotplofkraak. Explosievenverkenners en de Forensische Opsporing deden terplaatse onderzoek. Agenten zochten in de omgeving naar verdachten. Eenpolitiehelikopter ondersteunde de agenten daarbij.Niemand werd gevonden.

Gestolen auto gebruikt

Bij de poging tot plofkraakwaren vermoedelijk meerdere personen betrokken.Zij maakten gebruik van eendonkerkleurige Volkswagen Golf. Deze auto werd deavond ervoor, op 31 maart na 20.00 uur,gestolen vanaf de Argonautendreef inUtrecht.

Vlucht

Vermoedelijk zijn de daders er na de pogingop scooters vandoor gegaan. Hetis mogelijk dat zij daarna de scooters in een busje hebben gereden, om zo verderte vluchten.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie overdeze poging totplofkraak of kunt u meer vertellen over de diefstal van deVolkswagen Golf, neemt u dan contact op met 0900-8844. Blijft u liever anoniem?Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zoelmond | 112 alarmeringen Zoelmond | Goedkoop Tanken in Zoelmond | Supermarkten in Zoelmond | Weerbericht Zoelmond